build your own website

SLIP TIDEN OG VÆR:

At male og hengive sig til farver og fantasi er et intenst og hengivende møde og det er afgørende kun’, at have øje for processen og helt glemme produktet.

Benyt muligheden for fordybelse uden forstyrrelse. Glem alt om tid og sted. Lad hjernen freestyle. Brug dit almenmenneskelige potentiale, som er kreativt og hold en tiltrængt pause fra en stressende tilværelse og et stresset sind. Fordyb dig.

Atelieret ColourPit -er et gennemarbejdet og funktionelt arbejdsredskab helt i top, som er gennemtænkt helt ned til mindste detalje og som tilgodeser dit behov for kunstnerisk udfoldelse. Let og ubesværet. En helt igennem inspirerende udfoldelse, som er grundlaget for den bedste originale oplevelse, den bedste arbejdsindsats og dermed en bonus som muliggør en rigtig sund fordybelse.

Som menneske i dag er vi dagligt udfordret i forhold til, at finde roen i os selv. Skaffe os den nødvendige tid, samt mulighed for, at fordybe os uden forstyrrelse.

I denne kunstneriske aktivitet, som alle mennesker kan benytte sig af, kan man få den unikke mulighed for, at udforske og give sig hen, helt uden et produktkrav og øve sig i, at blive ”væredygtig” og få det bedre i det flow, som skabes i en maleproces.

I dag lever de fleste af os i en verden, hvor vi får sværere og sværere ved, at fokusere. Vores tanker og vores sind ledes let ind i adspredthed.Vi forventes hele tiden, at være på’. På nettet, besvare e-mails og sms, være på facebook, samt være opdateret på nyheder osv. Derfor er det for vores velbefindende altafgørende, at vi får mulighed for, at komme ned i tempo og stresse af.

Det er afgørende for vores opfattelse af vores velbefindende, at vi får mulighed for, at finde vores indre motivation. Den’ som er drevet af lyst og ikke af behov.

Ved at male i ColourPit, som er dit helt eget atelier, så kan du have denne givne mulighed for, at slippe hverdagens krav og roller og gå ind i din helt egen kreative proces.Her glemmes al præstationsangst og ydre krav. Opfordringen skal lyde, ”kast dig ud i dit indre eventyr med selvsikkerhed og god energi”. ”Du fortjener det”.

Værktøjet er til rådighed i ColourPit og her gives en unik mulighed for, at tænke nye tanker, få nye visioner og fælde dem ned med farver og pensel. Her er lejligheden til, at glemme sig selv, fordybe sig uden, at være bevidst om det. En særdeles attraktiv zone, at få adgang til helt på linje med f.eks. meditation.

Her gives friheden til, at være stille sammen med sig selv. Få muligheden for, at skabe sig et rum, hvor man kan fordybe sig, fokusere og blive opmærksom på sig selv. På ro og på, at være i fred.

Fokus på forenkling og bekvemmelighed for dig.

Med dette produkt har vi i sagens tjeneste især fokus på din bekvemmelighed, idet ColourPit betjenes ganske nemt og meget enkelt.

Efter brug, da slukkes lamperne, lågerne lukkes til og ColourPit kan nemt flyttes og køres til side. Eneste handling derudover er, at vaske de ibrugtagne pensler.

Det’ at gå ombord i en maleproces er typisk en omfattende og besværlig manøvre, idet alle remedier skal være tilgængelige/findes frem og staffeli og lærreder skal opstilles, samt fylder en hel del.

I ColourPit er denne manøvre forenklet idet, alle remedier i forvejen forefindes i atelieret. Intet skal findes frem og intet skal atter pakkes væk.

Det er nemlig beviseligt, at det hæmmer kreativiteten, at der skal ryddes frem, samt ryddes op. I ColourPit er det nemt og enkelt og helt oprydningsfrit.

Læs mere om hvordan ColourPit virker